Planscher till uterum och sommarstuga

Nya stora planscher av canvas och trälist med vintage patina, för dej som planerar uterum och sommarstuga. Storleken på bilderna är 80x98cm plus upphängning. De finns i butiken och även i vår nyöppnade webbshop. Titta gärna in på: shop.fbinterior.se
Varmt välkommen! IMG_20170421_135736_942

Plansch scallop

IMG_20170421_135736_943

Harmoniska händer

Harmoniska händer

Ytterligare en fantastisk fin jacquardväv från Svanefors!!!
Den här fina monterade vi upp på väggen igår. Bilden är framtagen i samarbete med fotograf Orlando G Boström. Måttet är 100x140cm och går att montera både på höjden och bredden. De säljs som råa tygstycken

Buddha på jaquardväv

BuddhaHär är en ny jaquardväv från Svanefors. Den här rofyllda bilden i naturliga färger kräver visserligen en stor vägg men är så fin. Så här kan den se ut om man väljer att montera den med en svart träram. Vi säljer den som ett rått tygstycke. Måttet är 140x160cm

Önskelista

Många är det som söker presenter till stundande födelsedagar,
morsdag, bröllop, konfirmationer, student, examen och avslutningar.
Här nedan är ett collage med tips från oss:
onskelista v-16_bilder

1 Ljusstake förstoringsglas, A Sense Of Home, 199:-
2 Cylinderlyktor i set, A Sense of Home 229:-
3 Medicinvas i smidesstativ, A Sense Of Home, 299:-
4 Lykta i guldmetall och glas, A Sense Of Home, från 298:-
5 Figur Spinning Thoughts, 359:-
6 Juvelfat, Vanilla Fly, 179:-
7 Glaslykta till fröken, Majas Cottage, 99:-
8 Poster i svart träram, Vanilla Fly, från 189:-
9 Timer Dulton, Finns i flera färger, Kampanjpris 110:-

Hoppas att detta givit dej lite ideér. Självklart har vi mycket mer att föreslå när du besöker oss i butiken. Varmt välkommen så hjälper vi dej gärna.

 

 

Fyrbilder som stödjer Sjöräddningssällskapet

Fyrar-på-rep

Det är något alldeles speciellt med fyrar…
En fyr är byggd för att genom sitt utseende dagtid och sitt ljussken nattetid ge vägledning för fartyg som går nära kusterna samt varna för farliga ställen nattetid.

DSC_1746

Våra fyrbilder från A Sense Of Home finns i en stor sortering med både lokala fyrar och fyrar längre bort i vårt avlånga land. Bilderna är lättplacerade och beroende på hur du väljer att rama in dem eller inte, får de så olika intryck. Många har minnen till fyrar och det blir ju då också en bra present att ge bort till nära och kära.

Vi_stödjer_SSRS_Dekal_2015_150X65mm
Extra roligt tycker jag är att vår leverantör av bilderna,  A Sense Of Home, stödjer
Sjöräddningssällskapet med 10 kronor per såld bild.
Sjöräddningssällskapet behöver allt stöd de kan få. De finansieras helt av medlemskap, gåvor och donationer. De ca 2000 frivilliga sjöräddarna räddar liv längs den svenska kusten och i de största sjöarna, beredda att rycka ut i alla väder. Sjöräddningssällskapet arbetar även med att förebygga sjöräddning samt att sprida kunskap om sjösäkerhet.

Ring eller maila oss gärna om du vill veta vilka fyrar som finns tryckta. Bilderna är lätta att skicka, utifall du bor en bit bort ifrån oss.