Lättplacerade förvaringsmöbler

Vi har många goa kunder som möblerar sin hallar och sovrum med dessa fina förvaringsmöbler. Serien besår av ett lampbord med två korgar, en bänk med sittdyna och tre korgar och en låg byrå med sex korgar, som går utmärkt att sitta på också.
De är lättplacerade in i både New England stil och svenska skärgårdsromantiska sommarhem. Eller varför inte i en liten Bohochick lägenhet i stan. Möblerna är tillverkade i vitlackat trä och MDF. Korgarna är av naturrotting med fina detaljer som fastsydda handtag. Dynan, som är sydd i ett naturfärgat grovt bommullstyg, till bänken med tre korgar, fäster man undertill med ett sytt band, så att den ligger bra på sin plats.

Vi har dessa möbler hemma på vårt lager just nu, så kom förbi och kika på dem.
Bor du långt bort levererar vi dem gärna, dessutom fraktfritt.

 

Inred med drinkvagnar

DrinkvagnDrinkvagnarna har blivit sååå populära igen. Många är varianterna. Lika snygga som lampbord, blomsterbänkar framför fönster som förvaring av flaskor och drinkglas.  Den här modellen är liten och lättplacerad och tillverkad av brunmetallic målad metall med rökfärgade glasskivor. Att vagnen också har lättrullade hjul gör den än mer lätt använd.GolvljusstakeKudde Stad

Skyddsängel