Viva Havanna

Så här ser det ut i ett av våra fönster nu med inspiration av Viva Havanna från Yankee Candle. Guld, tillsammans med linne, en touch petrolium och en varm kryddig doft som genast för tankarna till en härlig sommarhetta på varmare breddgrader. Viva Havanna har en doft av sandelträ, kryddor, vanilj och nostalgi för det gamla Havanna. Välkommen in och dofta på den och alla andra fina dofter från Yankee Candle! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grönt och mässing

??Inred med grönt och mässing för en fräsch och lyxig vårfeeling??
Mässing och guld tillsammans med stora grönväxter är ett lätt sätt att ge rummet en varm och fräsch känsla. Hos oss hittar du ett stort sortiment av konstgjorda växter. Ett bra alternativ för dej som tycker att levande växter är svårt eller av någon anledning inte har möjlighet att ha levande växter.Grön och mässing 1

Vi har fått hem stora fina monstera (Split Philo) som är helt rätt i tiden. Här stor monstera bunden på kokosstam och placerad i en enkel bambukorg.

Grönt och mässing 2Vit hortensia i diamantstansad guldkruka från A Sense Of Home.
grönt och mässing 3 grönt och mässing 4

Här en mindre monstera i diamantstansad guldkruka från A Sense Of Home

asoh_ss2016_5
DSC_0022Dessa cylinderlyktor med fint stansat mönster gör sej allra bäst tända när det är mörkt. Då ser man möstret tydligare och det bildar såå fint skuggspel i omgivningen.
grönt och mässing 5 grönt och mässing 6I det enkla, några snödroppar i ett glas med dekorationssten. Snödropparna är av siden så de håller sej lika vackra hela våren.